Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľká rana v Kaliňákovej rodine: Na smrť dokopali jeho príbuzného Emila, po hádke v krčme!

Robert Kaliňák
Robert Kaliňák (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Tragédia v rodine ministra vnútra Roberta Kaliňáka. Po brutálnej bitke zomrel na následky poranení 46-ročný Emil. Po roztržke v pohostinstve si ho podali neznámi páchatelia, ktorí ho dokopali. Kaliňákovho príbuzného previezli do nemocnice, kde po týždni zomrel. Páchatelia stále behajú po slobode.

V Humennom dobili pred pár dňami na smrť švagra brata ministra vnútra Roberta Kaliňáka. Emil (†46) nechcel v pohostinstve pri železničnej stanici platiť účty za kamarátov, tí ho za to začali biť. Svedkovia hovoria o tom, že Emila vonku kopali, informovala o tom televízia Joj. "Oni si objednali poldecák, kolegyňa im naliala a povedali Emilovi, že Emil, zaplatíte to, hej? A Emil povedal nie," povedala čašníčka z inkriminovaného pohostinstva televízii.

Emil po bitke nespoznával kamarátov

Svedkovia následne zalarmovali políciu. Tá zobrala útočníkov na výsluch. Onedlho na to ich však prepustila. Krátko po bitke Emil prišiel do pohostinstva do centra mesta. Tam si všimli jeho kamaráti prvé podozrenia. Nepamätal si ich mená, aj keď sa poznali roky.

Po týždni zomrel

Emila následne previezli do nemocnice na neurochirurgické oddelenie košickej nemocnice. "Bolo mu diagnostikované vážne poranenie hlavy," povedal hovorca nemocnice Tomáš Kráľ. Po týždni však zraneniam podľahol. Polícia teraz vedie trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia spáchaného v súbehu s prečinom výtržníctva.

Nikomu neublížil

"Oni ho dobili na smrť a behajú si po slobode. Kde je tá spravodlivosť," pýta sa čašníčka z pohostinstva, kde ho zbili. Emil bol podľa nej dobrý človek, ktorý nikomu neublížil. "Ten dotyčný, čo ho zbil, včera išiel po stanici, ruky v kešene akoby sa nič nestalo," dodala nemenovaná osoba v reportáži televízie pred dvomi dňami, ktorá Emila poznala.

Viac o téme: RodinaSmrťRobert KaliňákSmerEmil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu