Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mladíka (19) z Michaloviec brutálne zbili, maturoval v nemocnici!

Takto vyzeral Michal tesne po hospitalizácii Zobraziť galériu (2)
Takto vyzeral Michal tesne po hospitalizácii

MICHALOVCE - Veľmi netradične maturoval Michalovčan Michal (19). Iba tri dni pred maturitou ho brutálne zmlátili v bare. Vážne zraneného študenta hospitalizovali v nemocnici. Keďže nechcel maturovať v náhradnom septembrovom termíne, skúšku dospelosti absolvoval v nemocnici.

„V pondelok prišla za mnou skúšobná komisia priamo k nemocničnému lôžku. Ďalšie dni to však už bolo neúnosné, a tak som poprosil o priepustku a na barlách som prišiel odpovedať do školy. Našťastie všetko dobre dopadlo,“ hovorí Michal. Aj keď si skúšku dospelosti a jej následnú oslavu predstavoval inak, musí ostať v nemocnici. „Mám prasknutý bubienok, otras mozgu a dolámanú nohu,“ posťažoval sa.

Maturanta zbili v jednom z michalovských barov. Podľa neho sa to zomlelo veľmi rýchlo, bez predchádzajúcej slovnej roztržky. „Jednoducho ma dvaja michalovskí bitkári zmlátili do nemoty. Veľa si nepamätám, stratil som vedomie. Kamaráti, čo to videli, mi povedali, že po mne skákali hodnú chvíľu aj po tom, čo prišla polícia,“ dodáva Michal. Brutálnu bitku preveruje polícia. Dvaja útočníci sú už obvinení.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu