Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Súd nepresvedčila ani sťažnosť: Policajt (27), ktorý vraždil, zostáva vo väzbe

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: alamy)

KOŠICE - Policajt zo Spišskej Novej Vsi, ktorý je obvinený z vraždy svojej snúbenice, ostáva vo väzbe. Senát Krajského súdu v Košiciach zamietol sťažnosť obvineného 27-ročného Mareka B. proti rozhodnutiu o jeho vzatí do väzby.

"Súd dospel k záveru, že vzhľadom na zistené skutočnosti existuje reálna obava, že pri ponechaní obvineného na slobode tento ujde, alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu alebo trestu, keďže mu hrozí vysoký trest," potvrdila dnes hovorkyňa Krajského súdu Košice Marcela Gálová.

Marek B. je obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy. O jeho vzatí do väzby rozhodol 4. októbra sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Košice I. Policajt bol zaradený v pohotovostnej motorizovanej jednotke v Spišskej Novej Vsi. Podľa obvinenia mal 30. septembra dobodať svoju snúbenicu, následne odviesť jej telo a zapáliť, a to len deň pred spoločnou svadbou. Polícia našla telo ženy pri vodnej nádrži v Levočských vrchoch.

Podľa medializovaných informácií sa snúbenci pohádali, pričom hádka vyvrcholila vraždou. Po čine mal páchateľ na polícii oznámiť, že jeho snúbenica je nezvestná. V byte, kde mali po svadbe bývať, našli policajti krvné stopy. Dôležitým dôkazom je záznam z kamery vo vchode domu, ktorá zachytáva muža, ako nesie v plachte zabalené telo.

Viac o téme: PolicajtVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu