Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brutálna vražda Alexandry deň pred svadbou: Zakopané telo pri Levoči, zabíjať mal policajt!

Marek zavraždil snúbenicu deň pred svadbou. Zobraziť galériu (5)
Marek zavraždil snúbenicu deň pred svadbou. (Zdroj: TV JOJ)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Obrovská tragédia pod Tatrami! Policajt zo Spišskej Novej Vsi nahlásil, že jeho snúbenica je nezvestná. Napokon sa však mal priznať k tomu, že za jej zmiznutím stojí on sám. Jej telo našla hliadka v kríkoch v lese pri Levoči. Dvojica, ktorá bola spolu desať rokov, mala mať v sobotu sobáš.

Najbrutálnejšia vrahyňa v dejinách Slovenska: Irena (43) odťala mužovi hlavu a pohodila ju vo vlaku!

Podľa informácií TV Markíza Marek v piatok, deň pred svadbou, údajne zabil tromi bodnými ranami do chrbta svoju snúbenicu Alexandru, potom ju zabalil do plachty, podpálil a zakopal neďaleko vodnej nádrže v Levočských vrchoch.

Brutálna vražda Alexandry deň
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ako informovala TV JOJ, v sobotu nadránom prišiel na políciu nahlásiť, že jeho partnerka je nezvestná. Údajne tvrdil, že sa naposledy videli v piatok večer, keď ju odprevádzal k rodičovskému bytu. Kolegov však o svojej verzii nepresvedčil, preto začali pátranie a muža zadržali na oddelení. Na záznamoch z priemyselných kamier objavili, ako nesie telo, odvtedy si ho ponechali v policajnej cele.

Brutálna vražda Alexandry deň
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Alexandrino telo našli v plytkej jame, približne 150 metrov od levočskej priehrady, zabalené v plachte, pravdepodobne poliate riedidlom a zapálené. Mladík sa k skutku priznal. Policajti ho krátko po 20:00 obvinili. Podrobnosti nasvedčujú, že konal v amoku, ale mohol tým len chcieť zmiasť vyšetrovateľov. Marek pôsobil v zbore päť rokov, pracoval v tíme PMJ.

Brutálna vražda Alexandry deň
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Informácie o tragédii potvrdil pre TV JOJ aj hovorca ministerstva vnútra Ivan Netík. "Bolo začaté trestné stíhanie pre vraždu, prebiehajú procesné úkony," uviedol. Marekovi v prípade uznania z vraždy hrozí trest odňatia slobody až na 20 rokov, ak by čin kvalifikovali ako úkladnú vraždu, tak až doživotie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu