Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hrôzostrašné detaily smrti Alexandry pár hodín pred svadbou: Srdcervúce priznanie a potom vražda!

Marek si počká na ďalší osud vo väube Zobraziť galériu (4)
Marek si počká na ďalší osud vo väube (Zdroj: foto: tv joj)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Uplynulý týždeň otriasla celým Slovenskom správa o brutálnej vražde 27-ročnej Alexandry. Vrah ju trikrát bodol odzadu do chrbta. Na prípade je šokujúce, že podľa polície otrasný skutok vykonal snúbenec v predvečer vlastnej svadby. Pozreli sme sa opäť na prípad a kam sa vyšetrovanie za uplynulých sedem dní posunulo.

Alexandra a Marek tvorili pár 10 rokov, posledný polrok spolu bývali v byte v Spiškej Novej Vsi. V prvú októbrovú sobotu mali mať svadbu, ktorú už každý netrpezlivo očakával. Mala byť pochopiteľným vyústením ich dlhoročného vzťahu. 

Hrôzostrašné detaily smrti Alexandry
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Osudný večer

V predvečer významného dňa došlo ale medzi snúbencami k hádke. Podľa medializovaných informácií sa mal Marek Alexandre priznať k nevere a zo vzťahu chcel vycúvať. Mladú ženu správa šokovala. Tušila, že niečo nie je v poriadku aj skôr, pretože Marek jej s prípravami na svadbu nepomáhal. Vyčítala mu, že je na všetko sama. Ako uviedli susedia, v osudný večer počuli z ich bytu hádky a krik, doplnili, že v poslednom čase bolo z ich strany takéto správanie časté.


Prečítajte si aj:

Brutálna vražda Alexandry deň pred svadbou: Zakopané telo pri Levoči, zabíjať mal policajt!

Brutálna vražda snúbenice deň pred svadbou: Hádka počas balenia koláčov


Hrôzostrašné detaily smrti Alexandry
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Marek situáciu neuniesol a konal. Podľa polície svoju snúbenicu trikrát bodol odzadu do chrbta. Telo zabalil do plachty, vyniesol za mesto k Levočskej priehrade, kde ho zapálil a zakopal. Je dôležité podotknúť, že Marek bol v čase spáchania skutku policajt s hodnosťou podpráporčík, služobne bol zaradený na pohotovostnej motorizovanej jednotke a ako policajt pracoval päť rokov. Marek chcel zahladiť stopy a vybral sa na políciu, kde nahlásil nezvestnosť svojej snúbenice. Policajtom sa ale situácia nepozdávala a muža si na stanici nechali. Následne sa rozbehlo pátranie.

Hrôzostrašné detaily smrti Alexandry
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Vraha usvedčili kamery

Mareka usvedčili kamery, ktoré sú umiestnené pri bytovke, kde s Alexandrou bývali a kde došlo k otrasnému skutku. Zábery zachytili, ako v noci vynáša v plachte zabalené telo. Pod ťarchou dôkazov sa Marek polícii k otrasnému skutku priznal, no nevysvetlil, prečo tak konal. Ukázal na miesto, kde je telo nebohej Alexandry. Kriminalisti našli neďaleko od torza krvavú plachtu a vražednú zbraň - nôž. Ako informovala ešte v pondelok Silvia Keratová, hovorkyňa ministerstva vnútra, zadržaného policajta obvinili z trestného činu vraždy, vyšetrovateľ policajnej inšpekcie spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby.  V utorok sudca Okresného súdu Košice I rozhodol o Marekovom väzobnom stíhaní. Muž bude na svoj osud čakať vo väzbe. Ak mu vinu dokážu, hrozí mu trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.  

Viac o téme: PolicajtVraždaSnúbenciMarekAlexandra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu