Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Jarné šantenie v Tatrách

Pre Zuzanu (25) z Prešova bola jazda na boboch jedinečným adrenalínovým zážitkom.
Pre Zuzanu (25) z Prešova bola jazda na boboch jedinečným adrenalínovým zážitkom.

VYSOKÉ TATRY - Zimné športy vystriedali v našich veľhorách jarné radovánky. Pobyt na čerstvom vzduchu návštevníci Tatier už ani zďaleka nespájajú len s turistikou a cyklistikou.

Môžu sa dosýtosti vyšantiť aj na takých atrakciách, ako sú jazda na boboch, kolobežkovanie, lukostrelecká poľovačka na 3D terče či zjazd na obrovskom gumovom kolese z Hrebienka. V Tatranskej Lomnici je každý deň otvorená bobová dráha, ktorá už z diaľky láka nadšencov rýchlosti. Pri 50-metrovom prevýšení si na 203-metrovej dráhe môžu vyskúšať adrenalínovú jazdu v dvanástich zákrutách. Neodolala jej ani Prešovčanka Zuzana (25), ktorá si ju veľmi pochvaľovala: ,,Jazda je super rýchla. Síce to trocha seká v zákrutách, ale ináč v pohode.“

Ak niekoho boby nudia, núka sa ďalší adrenalínový zážitok. Čo tak spustiť sa na kolobežke z neďalekého Hrebienka po asfaltke až do Starého Smokovca? Za požičanie kolobežky, výstroja aj s chráničmi a lanovkou na Hrebienok netreba ani hlboko siahnuť do vrecka. Na špeciálnu jarnú poľovačku v Tatrách nepotrebujete žiadne povolenie. Neďaleko bobovej dráhy si môžete dosýtosti zastrieľať z luku na 3D terče. K dispozícii sú síce len napodobeniny zvierat, ale radosť z úlovku je určite rovnaká ako pri skutočnej poľovačke.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu