Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Láska mladého páru sa skončila tragédiou: V Námestove vytiahla Erika na Ivana nôž a bodla

Erika ide pred sudcu Zobraziť galériu (2)
Erika ide pred sudcu (Zdroj: foto: tv joj)

NÁMESTOVO - Partnerská hádka sa v Námestove skončila najhoršie, ako mohla. Erika (18) vytiahla na svojho priateľa Ivana (†23) v byte nôž a bodla. Mladík bol na mieste mŕtvy.

Žilinskí kriminalisti majú plné ruky práce. Krvavý incident sa stal uplynulý týždeň v piatok večer. Vyšetrovateľ už obvinil 18-ročnú mladú ženu z okresu Námestovo zo zločinu vraždy. "Po predchádzajúcej hádke mladá žena jedenkrát bodla kuchynským nožom do oblasti hrudníka 23-ročného partnera. Pri bodnutí došlo k zasiahnutiu srdca, pričom na následky zranenia muž na mieste podľahol," informovala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová.

Láska mladého páru sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Eriku polícia po incidente ihneď zadržala. Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na vzatie obvinenej do vyšetrovacej väzby. Sudca sa s návrhom stotožnil a Eriku vzal do väzby z obavy, že by utiekla. Erike hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov.


Prečítajte si aj:

Akčné VIDEO zásahu kukláčov: Brutálna vražda Jána (†74) objasnená, je za ňou rodina!


Podľa medializovaných informácií Erika sa v osudný večer bránila, pretože Ivan mal na ňu slovne aj fyzicky zaútočiť. Ako uviedli susedia, hádky boli pri tomto mladom páre na dennom poriadku. Príčinou mal byť alkohol, ktorému holdoval najmä nebohý Ivan. Útla tmavovláska nedokázala od svojej lásky odísť, aj napriek bitkám. Počas pojednávania, keď ju bral sudca do väzby, usedavo plakala, na rukách mala viditeľné modriny. 

 

 

 

 

 

 

 

Viac o téme: TragédiaVraždaPriateľDievčinaŽilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu