Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Veľká utajená svadba u smerákov: FOTO Madej povedal áno tejto sexi blondínke

Róbert Madej Zobraziť galériu (2)
Róbert Madej (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Povedali si svoje áno. Smerák Róbert Madej je už v chomúte. Poslanec si cez leto zobral za ženu krásnu blondínku. Čo je však prekvapivé, kolegov z politiky nepozval. Svadba prebehla v utajení, iba v blízkom rodinnom kruhu. Prečo?

Róbert Madej (35) si vzal za manželku o dvanásť rokov mladšiu Lízu (23). Vzali sa toto leto. Mladomanželia sa postarali o maximálne súkromie. Na sobáši nebol dokonca nikto z Madejových kolegov z politiky. Predseda Ústavnoprávneho výboru parlamentu sa im za toto chce ospravedlniť a dúfa, že kolegovia to pochopia.

Veľká utajená svadba u
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: archív)

„Možno je to neobvyklé, no verím, že mi všetci kolegovia odpustia. Sobáš bol vo veľmi úzkom kruhu,“ prezradil pre Topky poslanec parlamentu. Nevesta prijala priezvisko ženícha. S manželkou sa spoznali pred dvomi rokmi.

U Madeja je zaujímavé, že v minulosti randil aj so sestrou premiéra Fica Luciou. Dokonca sa v Smere špekulovalo, že ak by prijal priezvisko nevesty, stal by sa z neho Róbert Fico. Ako vtedy sám prezradil, Ficovu sestru pozval na novoročný koncert, kedy to medzi nimi zahorelo láskou. Chodili spolu tri roky a rozišli sa v polovici roka 2006.

Viac o téme: SvadbaSmerRobert Mdej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu