Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Tragédia na Orave: Zrážku v protismere neprežila Monika (†62)

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Foto: polícia)

HORNÁ STREDA - V nedeľu sa stala ďalšia tragická dopravná nehoda. Po zrážke s nissanom zahynula 62-ročná Monika, ktorá na renaulte z doposiaľ nezistených príčin prešla do protismeru. Nešťastie sa stalo krátko popoludní v katastri obce Horná Lehota v okrese Dolný Kubín.

Ako informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík, 62-ročná vodička z Martina viedla Renault Thalia v smere od obce Sedliacka Dubová do obce Oravský Podzámok v okres Dolný Kubín. "Z doposiaľ presne nezistených príčin prešla s vozidlom do protismeru, kde sa zrazila s oproti idúcim motorovým vozidlom Nissan King Cab, ktoré viedol 25-ročný vodič z okresu Dolný Kubín," uviedol Moravčík.

FOTO Tragédia na Orave:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Tragédia na Orave:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste zasahovali privolaní záchranári. "62-ročná žena utrpela vážne zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice, žiaľ, podľahla," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Vodič nissanu Patrik utrpel predbežne ľahké zranenia a jeho 24-ročná spolujazdkyňa Zuzana utrpela ťažké zranenia. Vodiča podrobila polícia dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. U nebohej vodičky bude vykonaná pitva. Ďalšie okolnosti nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

FOTO Tragédia na Orave:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

V nedeľu popoludní sa stala tragická nehoda aj v obci Gbelce v okrese Nové Zámky. Po náraze do priekopy zahynul 29-ročný vodič Stanislav. 

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dodržiavali dopravné predpisy a rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Prečítajte si aj:

FOTO Tragická nehoda v Bratislave, cisterna zošrotovala audi: Mŕtvy Noro, mesto v dopravnom chaose!


Polícia apeluje, že je dôležité uvedomiť si, že na cestách nie sme sami a svojou bezohľadnou a arogantnou jazdou ohrozujeme nielen svoj život, ale aj životy ďalších účastníkov cestnej premávky. 

 

 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaHorná Streda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu