Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Záhadná smrť pri Košiciach: FOTO Veronika (†27) odišla v noci do lesa iba v nočnej košeli

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

VTÁČKOVCE - Záhadná smrť mladej mamičky. Vyšla z domu iba v nočnej košeli, následne ju našli mŕtvu s rozbitou hlavou. Tesne predtým sa podľa otca s niekým rozprávala, aby vzápätí odišla preč z domu. Veronika mala iba dvadsaťsedem rokov a zanechala po sebe šesťročného synčeka, ktorého už nikdy v živote neobjíme.

Veroniku (27†) našli ležať v lese s rozbitou hlavou. V noci zo soboty na nedeľu ju zrejme niekto vylákal von. Podľa otca sa s niekým rozprávala a následne odišla v nočnej košeli. "S niekým sa rozprávala a odišla v nočnej košeli von po chodníku. Nevieme nič, lebo my sme spali," povedal otec Dušan pre TV Markíza. Keďže sa dlhšie nevracala, následne ešte v ten večer rozbehli pátranie. Hľadali ju dva dni.

Otec Dušan absolútne nechápe, kto môže stáť za vraždou
Zobraziť galériu (3)
Otec Dušan absolútne nechápe, kto môže stáť za vraždou  (Zdroj: repro foto TV Markíza)

Priateľ z Grécka mal byť na Slovensku

Tieto správy potvrdili aj policajti. "Bola nájdená obeť závažného trestného činu. Polícia na prípade pracuje. Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania, nie je možné poskytnúť bližšie informácie," uviedla pre hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová. Veronika zanechala po sebe šesťročného syna Miška, ktorého mala s gréckym partnerom žijúcim v Nemecku. Ten sa mal nedávno vyskytovať na Slovensku.

Záhadná smrť pri Košiciach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Kamarát ma bral od nej preč

Mladú mamičku dokonca hľadali desiatky ľudí z dediny. Našli ju sedemsto metrov od domu, kde bývala. "Prišli sme na miesto. Tu je, tu je, rozbitú hlavu som videl, už som odpadával. Kamarát na ňu hodil vetrovku a druhý ma zobral preč," povedal otec o sekundách hrôzy.

Kto stojí za tragédiou? Jej otec netuší. "Nemala s nikým nič," dodal so zármutkom v hlase. Na mieste boli podľa hovorkyne policajtov príslušníci KR PZ Košice a KR PZ Prešov vzhľadom k tomu, že ide o územie na hranici krajov. "V danej veci bude následne konať vecne a miestne príslušný útvar Policajného zboru," dodala krajská policajná hovorkyňa.

Viac o téme: MatkaSmrťVeronikaVtáčkovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu