Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Opitý Rus sa v lietadle správal ako v ZOO: Takýto trest čaká neposlušných cestujúcich

Toto s vami urobia, keď sa nebudete vedieť zmestiť do kože Zobraziť galériu (2)
Toto s vami urobia, keď sa nebudete vedieť zmestiť do kože (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Keď cestujúci na palube vystrájajú, letušky nepoznajú zľutovanie. Opitý muž na videu bol taký nepríčetný, že sa uchýlil k násiliu, za čo ho palubný personál vynaliezavo potrestal. Pozrite sa, v akých podmienkach pretrpel zvyšok letu.

Incident sa mal odohrať počas letu z ostrova Sachalin do Moskvy. Jeden z cestujúcich však na palubu lietadla spoločnosti Aeroflot nenastúpil triezvy a ostatných čakal naozaj šťavnatý let plný opileckého vystrájania. Po tom, ako sa na správanie cestujúceho sťažovali aj letušky, pilot sa ho snažil upokojiť, na čo muž zareagoval ešte viac agresívne. Koledoval si o to najposlednejšie riešenie.

FOTO Hrôza na palube Ryanairu: Pasažieri na let kvôli týmto dvom mladíkom do smrti nezabudnú

Muž bol taký rozbesnený, že ho musel personál spolu s cestujúcimi zviazať a pripútať k sedadlu, aby už nikoho neobťažoval. Aj po tom, ako ho spoločnými silami spacifikovali a spútali kuchynskou lepiacou páskou, naďalej prskal jed a síru. Opitého cestujúceho po prílete zatkla polícia. Za obťažovanie a agresívne správanie teraz podľa ruských médií čelí obvineniu a trestu odňatia slobody.

Opitý Rus sa v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: LietadloOpitý cestujúci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu