Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Viktor Pollák drží vo väzení hladovku!

Viktor Pollák Zobraziť galériu (9)
Viktor Pollák

KOŠICE - Spoza múrov väznice prenikla šokujúca správa! Mediálne najznámejší vdovec na Slovensku sa rozhodol držať hladovku.

Svojim deťom a krstnej to Viktor Pollák (34) cez víkend oznámil počas ich návštevy v base. Súd sa totiž odmietol zaoberať jeho kauzou podvodu. V platnosti tak zostáva jeho dvojročný nepodmienečný trest.

„Otec je dosť tvrdohlavý. Neviem, či si tým pomôže, ale oznámil nám, že od minulého štvrtka vstúpil do hladovky. Odopiera stravu, pije iba tekutiny. Chce tak očistiť svoje meno, lebo žiaden podvod nespáchal. Bojíme sa o jeho zdravie,“ povedal jeho syn Viktor (14). Na návšteve vo väzení bol spolu so súrodencami Máriou (13) a Martinom (9) a ich náhradnou mamou Máriou Pollákovou (55). Tá sa stará o všetkých päť malých detí - teda aj o Táňu (11) a Viktóriu (7).

„Viktor o tom informoval aj vedenie košickej väznice. Chce sa stretnúť s ministrom spravodlivosti a získať ďalšieho nezávislého advokáta, aby mohol dokázať, že pri kúpe televízora na splátky nepodvádzal,“ uviedla jeho krstná M. Polláková.

Rožňavský súd minulý týždeň zmietol zo stola pokus o obnovu procesu odsúdeného Plešivčana. Pollák podal sťažnosť na krajský súd a najnovšie vstúpil do hladovky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu