Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Dráma v Leviciach: Mamičky so štyrmi deťmi stáli na križovatke, vletel do nich spiaci Štefan

Nehoda v Leviciach Zobraziť galériu (2)
Nehoda v Leviciach (Zdroj: Foto: polícia)

LEVICE - Únava sa podpísala pod dopravnú nehoda, pri ktorej sa zranili až štyri detičky (10 mes., 5, 9, 9). Stala sa včera v obci Horná Seč v levickom okrese. Do stojacich áut narazil Štefan (54) s nákladiakom.

Nehoda sa stala včera krátko pred 17-tou hodinou. Ako informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová, 54-ročný vodič nákladného auta pravdepodobne následkom únavy a zaspania za volantom prešiel v ľavotočivej zákrute do protismeru, kde v križovatke narazil do stojaceho Volswagenu Bora. Silný náraz posunul auto dozadu a došlo k nárazu do ďalších dvoch stojacích áut za ním. 

FOTO Dráma v Leviciach:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Vo volswagene sa ľahko zranila 38-ročná vodička Andrea, jej 10-mesačný synček a deväťročná dcérka spolu so svojou deväťročnou kamarátkou, ktorá sa v aute tiež viezla. V ďalšom aute Škoda Roomster sa ľahko zranila 33-ročná vodička Eva a jej 5-ročný chlapček.

Na mieste zasahovali privolaní záchranári. "Všetci zranení boli pri vedomí. 38-ročná žena utrpela polytraumu, previezli sme ju do nitrianskej nemocnice. 33-ročnú ženu sme s poranením hrudníka previezli do nemocnice v Leviciach, 10-mesačného chlapčeka sme previezli do nemocnice v Nitre na pozorovanie, 5-ročného chlapčeka sme s poranením v oblasti brucha previezli do levickej nemocnice a dve deväťročné dievčatká do nemocnice v Nitre. Jedna utrpela poranenia bedra a druhá hrudníka," informoval hovorca záchrnárov Boris Chmel.  


Prečítajte si aj:

FOTO Tragická nehoda v Bratislave, cisterna zošrotovala audi: Mŕtvy Noro, mesto v dopravnom chaose!


"Alkohol u ani jedného z vodičov zistený nebol," doplnila Bruchterová s tým, že na vozidlách vznikla škoda za takmer 11 tisíc eur. Nehodu vyšetrujú dopravní policajti z Levíc.

FOTO Dráma v Leviciach:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

Viac o téme: NehodaDetiKamiónLevice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu