Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kollár stráca zábrany: Praje smršť desaťtisícom Slovákov, tí mu naložili a politik sa "pokakal"

Boris Kollár stupňuje svoju agresivitu na Facebooku. Zobraziť galériu (3)
Boris Kollár stupňuje svoju agresivitu na Facebooku. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poslanec a podnikateľ Boris Kollár na Facebooku doslova exceluje. Jeho statusy pútajú pozornosť. Venuje sa v nich rôznym témam. Často najmä moslimským utečencom. Najnovšie ho vytočil fakt, že na festivale Pohoda bude minaret. Kvôli tomu si opäť vylial zlosť a zaútočil naň. Následne si uvedomil, že to trochu prepískol, ľudia mu to totiž dali pocítiť. Potom Kollár spravil nečakaný krok.

Šéf strany Sme rodina je známy tým, že si na svojom Facebooku nedáva servítku pred ústa, no je možné, že už to trochu preháňa, čo vadí niektorým jeho fanúšikom. Posledným kontroverzným počinom bol útok na najznámejší slovenský letný festival. Kvôli informácii, že organizátori Pohody sa rozhodli postaviť v areáli minaret, sa rozzúril až tak, že poprial desiatkam tisícom návštevníkom zlé počasie, konkrétne veternú smršť.

Kollár stráca zábrany: Praje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Neuvedomil si zrejme, že kvôli tejto príčine prišli pred siedmymi rokmi o život dvaja mladí ľudia. Pod jeho príspevkom sa spustila vlna komentárov, veľakrát plných nepublikovateľných vulgarizmov. Zaujímavé je, že spŕška nadávok na politikovu hlavu zabrala, keďže si popisok k statusu neskôr editoval. Už tam nebolo napísané "prajem im veľa dažďa a veternú smršť," ale iba "prajem im veľa dažďa".

Kollár stráca zábrany: Praje
Zobraziť galériu (3)

Tragédia na festivale

Presne 18. júla 2009 sa na trenčianskom letisku počas festivalu Pohoda zrútil pri silnej búrke na stovky ľudí otvorený stan, pod ktorým sa ukrývali pred dažďom. Desiatky návštevníkov stan zranil a 29-ročného mladíka z Piešťan na mieste pripravil o život. Do troch mesiacov obletela smutná správa aj rodinu 19-ročnej Nikoly z Omšenia pri Trenčíne, ktorá utŕženým zraneniam napokon podľahla. Nešťastie sa do histórie veľkých festivalov zapísalo ako jedna z najväčších tragédií svojho druhu.

Viac o téme: FestivalPohodaBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu