Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Vážnej nehody na frekventovanej križovatke: Po zrážke toyota odletela z cesty

včerajšia nehoda na Bajkalskej ulici Zobraziť galériu (3)
včerajšia nehoda na Bajkalskej ulici (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Hrozivo vyzerajúca dopravná nehoda sa stala včera večer na frekventovanej križovatke v Bratislave. Podľa očitých svedkov po zrážke jedno z havarovaných áut doslova odletelo na ostrovček, ktorý je uprostred cesty.

Vaše tipy

K nehode došlo na križovatke ulíc Bajkalská a Trnavská  pri športovej hale Pasienky okolo 19-tej hodiny. "Keď prišlo k nehode bol som ešte pomerne ďaleko v aute asi na úrovni zimného štadióna. Počul som ranu a videl som ako auto, ktoré je vidieť na ostrovčeku, letelo vo vzduchu," napísal nám čitateľ, ktorý sa stal svedkom nehody. 

FOTO Vážnej nehody na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Ako informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková, 23–ročný vodič Volkswagenu Passat s levickou štátnou poznávacou značkou viedol auto po Trnavskej ulici smerom von z mesta. Pri prechádzaní križovatky ulíc Bajkalská – Trnavská došlo z doposiaľ nezistených príčin k stretu s oproti idúcou Toyotou Yaris s bratislavskou značkou, ktorú viedol 38-ročný vodič po Bajkalskej ulici smerom na Trnavskú ulicu.


Prečítajte si aj:

EXKLUZÍVNE VIDEO Hrôzostrašná naháňačka v centre Bratislavy: Polícia vs. mercedes, lietali trosky


Na mieste zasahovali privolaní záchranári, ktorí previezli vodiča toyoty na lekárske ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc. "Vykonanou dychovou skúškou alkohol u oboch vodičov zistený nebol," uviedla Mihalíková. Škoda spôsobená nehodou bola predbežne vyčíslená na 10 tisíc eur na volkswagene a 5 tisíc eur na toyote. "Presné príčiny, okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," uzavrela policajná hovorkyňa. 

FOTO Vážnej nehody na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

 

 

Viac o téme: NehodaBajkalská ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu