Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Zbesilej jazdy ulicami Prahy: Mladík (18) ukázal nevídaný motokros, s policajtmi v pätách!

(Zdroj: Foto: Mestská polícia Praha)

PRAHA - O poriadny rozruch sa postaral mladík (18) so svojím spolujazdcom (22), ktorí rýchlo a zbesilo uháňali ulicami Prahy. Chodníky a verejné parky si pomýlil s motokrosovou traťou. Mestskí policajti mali plné ruky práce.

Mladík pred hliadkou strážnikov unikal miestami rýchlosťou až 70 kilometrov za hodinu. Prípadom sa teraz zaoberajú policajti. Incident sa odohral ešte v utorok. Ako informujú mestskí policajti z Prahy na svojej internetovej stránke, z parku započuli hlasný zvuk motocykla. Hliadka sa ihneď vydala preveriť, či nedochádza k nejakému porušeniu. Ich obavy sa razom potvrdili. 

Z cyklotrasy sa proti služobnému autu vyrútil terénny motocykel bez registračných značiek, na ktorom sedeli dvaja mladíci bez ochranných prilieb. "Vodič motorky po tom, čo spozoroval služobné vozidlo mestskej polície, ihneď vyšiel na chodník a pokračoval rýchlou jazdou smerom do ulice Kapitána Stránského. Strážnici ho preto začali prenasledovať," opísali mestskí policajti a pokračovali: "Na výzvy hliadky na zastavenie vozidla vôbec nereagoval a ohrozoval svojou zbesilou jazdou okoloidúcich chodcov. Mladík sa potom snažil strážnikov striasť jazdou po miestnej cyklotrase. Jediné, koho však striasol, bol spolujazdec, ktorý sa následne pokúsil utiecť po svojich."


Prečítajte si aj:

Odstrašujúce VIDEO zbesilej jazdy opitej Miroslavy po hádke: Moment smrti nevinnej Mišky!


Jeden člen hliadky muža dostihol a priložil mu služobné putá. Druhý strážnik v služobnom aute ďalej prenasledoval zbesilého vodiča. Ten pokračoval cez cyklotrasy prírodného parku. Za premostením však nezvládol riadenie a na nespevnenom povrchu spadol. Než sa stačil zdvihnúť a znovu prejsť, policajt ho dostihol a za použitia donucovacích prostriedkov a služobných pút ho obmedzil na osobnej slobode. "Hliadka obom mladíkom ponúkla lekárske ošetrenie, ktoré však odmietli," doplnili mestskí policajit. Spolujazdcovi za neuposlúchnutie výzvy uložili blokovú pokutu a z miesta ho prepustili. Vodiča, ktorý nebol pod vplyvom alkoholu, strážnici odovzdali kolegom zo štátnej polície.

Pozrite si video zbesilej jazdy

Viac o téme: Mestská políciaPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu