Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pred nami je víkend v plnom jarnom rozpuku: Počasie chystá veľké teplotné prekvapenie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Trpezlivosť ruže prináša a v prípade počasia to platí dvojnásobne. Tento víkend totiž kvety zavoňajú skutočne sladko. V nedeľu vystúpia teploty tak vysoko, že si budete želať návrat zimy!

Piatok

Výbežok vysokého tlaku vzduchu nad naším územím prináša len malú, miestami prechodne zväčšenú oblačnosť a ojedinele prehánky alebo búrky. Najvyššia denná teplota vystúpi na 19 až 23, na severe a Horehroní miestami na okolo 17 stupňov Celzia. Teplota na horách vo výške 1 500 metrov dosiahne okolo 9 stupňov Celzia. Viať má prevažne slabý premenlivý vietor.

Všetko, čo musíte vedieť pred výletom do prírody: Bordel, ktorý prežije aj vašu smrť!

Pred nami je víkend
Zobraziť galériu (4)

Sobota

V sobotu bude situácia podobná ako v piatok. Čaká nás pekné počasie s malou, popoludní miestami zväčšenou oblačnosťou, ojedinele s prehánkami a búrkami. Najnižšia nočná teplota poklesne na 8 až 3, na juhozápade okolo 10 stupňov, najvyššia denná teplota bude hriať v rozmedzí 20 až 25 stupňov Celzia. Očakávajte len slabý premenlivý vietor.

Pred nami je víkend
Zobraziť galériu (4)

Nedeľa

Od juhozápadu k nám bude prúdiť teplý vzduch. Nedeľa bude jasná až polojasná. Najnižšia nočná teplota klesne na 11 až 6, v horských dolinách miestami len na 4 stupne Celzia. Najvyššia denná teplota sa vyšplhá na 23 až 27, na Orave, Liptove a Spiši okolo 21 stupňov Celzia. Prevažne južný vietor bude  viať rýchlosťou 2 až 6 m/s (5 až 20 km/h).

Pred nami je víkend
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Predpoveď počasia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu