Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Po Bugárovom útoku na Matoviča sa začali diať veci: FOTO Stačila jedna veta!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - O tom, že sa Béla Bugár s Igorom Matovičom nemusia, sa vedelo už dlho. Ale teraz ich osobný spor naberá na obrátkach. Po tom, ako šéf Mostu verejne vyhlásil, že s lídrom Oľano končí, prišla reakcia zo strany Matoviča.

Pohár trpezlivosti Buugárovi pretiekol iba včera.  "Rozhodol som sa, že s Matovičom končím. Aj keď príde s najlepším nápadom, u mňa skončil. V ničom sa nelíši od nacionalistov ani extrémistov, je možno ešte nebezpečnejší, lebo je aj predstaviteľom konšpiračných teórií," povedal včera Bugár o Matovičovi.

Béla Bugár
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR)

Drsné odkazy

Na tento drsný odkaz zareagoval Igor Matovič, ako inak, po svojom. Na Facebooku napísal krátky, ale za to výstižný status, čo si myslí o ich vzťahu. "Bugár vraj so mnou skončil...no a ja som s ním ani nezačal," napísal politik. Jeho status sa zapáčil mnohým fanúšikom, ktorí ho odmenili za trefný komentár vyše tisíckou lajkov.

Po Bugárovom útoku na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Nemusia sa už dlho

Po Bugárovom útoku na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Títo dvaja politici sa nemusia už dlho. Ešte pred voľbami Matovič nechal vytlačiť letáky a rozdával ich na južnom Slovensku s odkazom, nech volia voliči radšej SMK ako Most. Bugár zase na oplátku hovorí o lídrovi Oľano ako o klamárovi. "Klame tak, že keď ráno vstane, už aj to je klamstvo," povedal v minulosti na jeho adresu Bugár.

Viac o téme: HádkaIgor MatovičBéla Bugár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu