Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z pytliactva obvinili aj policajta!

Trofeje zastrelených srncov opatruje poľovník Karol Birčák zo Želiezoviec.
Trofeje zastrelených srncov opatruje poľovník Karol Birčák zo Želiezoviec.

ŽEMBEROVCE - Poľovníci sú pohoršení! Policajti chytili troch mužov so zastrelenou jelenicou a dvomi srncami. Jedným z obvinených z pytliactva v Žemberovciach (okres Levice) je policajt z Dunajskej Stredy! Ten je podozrivý aj z pokusu o podplácanie.

Obvinenie príslušníka cudzineckej polície Alexandra V. (30) z Dunajskej Stredy z pytliactva a pokusu o podplácanie včera Novému Času potvrdila Silvia Miháliková z ministerstva vnútra. Ako sa dostala podozrivá trojica do rúk policajtom? Minulý týždeň vo štvrtok v noci hliadka pri Kalnej nad Hronom zastavila Daihatsu Rocky s rakúskym evidenčným číslom. Jeden z mužov v aute - policajt - im ponúkol finančnú alebo inú odmenu. Nepochodil! V aute sa našla zastrelená jelenica a dva srnce! Zvieratá už boli zbavené vnútorností. V aute boli aj dve dlhé guľové zbrane. Polícia sa zaoberá podozrením, že na jednu zo zbraní ani jeden z mužov nemal povolenie. Vyšetrovateľ z pytliactva okrem policajta obvinil aj dvoch mužov, ktorí s ním boli v aute.

„Dlhší čas sme mali podozrenie, že v našom revíre niekto nedovolene poľuje na zver,“ vraví Miroslav Ješkovský, hospodár Poľovníckeho združenia Hubertus. „O trofeje dvoch zastrelených srncov sa stará poľovník nášho združenia,“ dodáva hospodár.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu