Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Mikuláša Dzurindu, ktoré nebolo doteraz zverejnené: Drsný odkaz o veľkej životnej chybe!

Dzurinda sa pustil do Žitňanskej.
Dzurinda sa pustil do Žitňanskej. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Mal som ju vyraziť! Bývalý dvojnásobný premiér Mikuláš Dzurinda sa pustil do jeho blízkej spolupracovníčky a exministerky spravodlivosti Lucie Žitňanskej. Na nedávnej debate prezradil, čo priviedlo kedysi reformnú stranu k pádu až na dno a nešetril ani bývalých kolegov.

Debata, na ktorej sa zúčastnil Mikuláš Dzurinda, sa konala začiatkom októbra tohto roka. "Pýcha nás porazila. A to, že sme nezvládali moc. Sme si mysleli, že túto moc budeme mať forever a zadarmo. Dostali sme po pysku tak, že sa z toho nevieme doteraz spamätať," vyhlásil ku konci debaty otvorený Miki a dodal, že keby nezaložil premiérsku stranu, nemáme žiadne EÚ ani NATO.

"Ako sa strana pokojne a s noblesou. Toľko lídrov som ešte nevidel, keď som odchádzal zo strany. Bili sa a ruvali sa ako psi. Všetko zlé bolo Miki. Ja som ťahal nitky vo dne v noci, Ivete som hádzal polená pod nohy. Ja som bol zloduch!" pokračoval výrečný expremiér s tým, že v dnešnej pravici je málo oviec, ale veľa bačov.

Stranu dorazilo aj to, že si viacerí namýšľali, že majú na lídra strany. Narážal na Luciu Žitňanskú, bývalú ministerku spravodlivosti, ktorá kandiduje v marcových voľbách za stranu Most-Híd.

"Pribúdalo aj tých, ktorí si mysleli, že keď to môže malý Miki. Potom som sa nestačil čudovať. Len zrazu som videl bilbordy, že krúžky. Ešte som to nahlas nepovedal. Že som vtedy tú Žitňanskú nevyrazil z kandidátky. Ťažkú chybu som spravil. Čo je to za politickú stranu, ktorá ide do volieb s tým, vediac, že Miki je nepopulárny a má za ušami a ide so sloganom, že ja som čistá, vediac, že ja budem boss strany. Už vtedy som vedel, že je zle," uzavrel príbeh o Žitňanskej.

Pozrite si VIDEO

Mikulas Dzurinda priznanie

Chceli sme sa dozvedieť aj reakciu Lucie Žitňanskej, ale nedvíhala nám telefón. Neodpovedali nám do uzávierky ani z tlačového odboru strany Most-Híd.

Viac o téme: ExpremiérLucia ŽitňanskáMikuláš DzurindaSDKÚ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu