Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lowcostová aerolinka oznámila dobrú správu: Nové lety z Bratislavy už za pár eur

Wizz Air
Wizz Air (Zdroj: Wizz Air)

BRATISLAVA - Wizz Air, najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, dnes oznámila rozšírenie ponuky nízkonákladových letov na Slovensku o letecké spojenie z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave. WIZZ spojí hlavné mesto Slovenska s macedónskym Skopje od 28. marca 2016 novou linkou dvakrát týždenne, vždy v pondelok a v piatok.

Od uskutočnenia prvého letu z Košíc v septembri 2013 prepravil Wizz Air na leteckých spojeniach so Slovenskom viac ako 360 000 cestujúcich. Svoju prítomnosť na trhu posilnil v októbri 2014 pridaním letiska Poprad do nízkonákladovej siete a v júni 2015 vytvorením svojej základne v Košiciach. S novou linkou do Skopje tak Wizz Air v súčasnosti ponúka šesť liniek z troch slovenských letísk: Bratislava, Košice a Poprad. 

Destinácia Dni Začiatok Ceny od*
Skopje pondelok, piatok 28. marec 2016 9,99


„Vítame príchod leteckej spoločnosti Wizz Air na bratislavské letisko. Sme radi, že sa nám podarilo dohodnúť spoluprácu s touto významnou európskou leteckou spoločnosťou, vďaka čomu sa pre cestujúcich opäť rozšíri ponuka leteckých spojení z BTS. Teší nás, že Wizz Air zavádza pravidelnú linku z Letiska Bratislava do Skopje, keďže sme už dlhodobo pociťovali dopyt zo strany cestujúcich aj po takomto leteckom spojení. Veríme, že spolupráca s leteckou spoločnosťou Wizz Air bude do budúcna napredovať a cestujúcim tak budeme môcť ponúknuť ďalšie nové letecké spojenia," povedal generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika Ivan Trhlík.Tamara Mshvenieradze z Wizz Air povedala: „Wizz Air dnes opäť potvrdil svoj záväzok voči Slovensku. Veľmi sa tešíme, že môžeme oznámiť otvorenie nového leteckého spojenia medzi Bratislavou a Skopje, a sprístupniť tak slovenským cestujúcim macedónske hlavné mesto známe svojimi pamiatkami a gastronómiou. Predaj leteniek sme spustili už dnes. Letenky za atraktívne nízke ceny si možno rezervovať na webovej stránke wizzair.com, v mobilnej verzii alebo cez našu smartfónovú aplikáciu. Spolu s našimi priateľskými posádkami sa budeme tešiť, keď vás privítame na palube vášho najbližšieho letu spoločnosti Wizz Air! “

Viac o téme: SkopjeWizz Air
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu