Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Košičania do Milána dolietali. Lety sú zrušené od januára

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: mik)

KOŠICE – Nepríjemná správa pre všetkých pasažierov, ktorí si obľúbili talianské Miláno a práve z Košíc tam mohli od júna 2015 pravidelne dvakrát týždenne lietať.

Miláno bolo zaujímavé najmä počas celosvetovej výstavy EXPO 2015, ale potom už začal záujem o túto destináciu klesať. Nepomohlo ani, že letenky sa predávali od 9,99 eur jednosmerne a tak letecká spoločnosť Wizz air zastavila predaj leteniek. Dopyt bol nedostatočný na zaplnenie 180-miestneho lietadla. Posledný let bude 11. januára 2016. Množstvo cestujúcich si už pred časom zakúpilo letenky aj po tomto dátume, kedy ešte boli lety v pláne. Všetkých týchto pasažierov informovala spoločnosť Wizz Air ešte 23. decembra o zrušení ich letov a o možnostiach refundácie už zaplatených leteniek. Môžu požiadať o zmenu rezervácie svojich leteniek alebo požiadať o navrátenie peňazí.

Košičania do Milána dolietali.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mik)

Zároveň sa dočasne znižuje počet letov na linke Košice – Bristol na jeden let týždenne, a to v období od polovice januára do polovice marca 2016. Od 28. marca 2016 bude linka prevádzkovaná opäť dvakrát týždenne, a to vo výhodnejších časoch: každý pondelok a piatok s odletom z Košíc o 19:00.  Od 29. marca 2016 bude linka Košice – Doncaster Sheffield prevádzkovaná každý utorok a sobotu s odletom z Košíc o 19:00. V období medzi 21. júnom a 17. septembrom 2016 sa počet letov na tejto linke zvyšuje na trikrát týždenne. Lietať sa okrem utorka a soboty bude aj vo štvrtok. 

Viac o téme: LietadloLetyAerolinkyKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu