Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovensko má nového milionára: V hre EUROMILIÓNY padol obrovský jackpot

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Po utorňajšom žrebovaní v hre EUROMILIÓNY pribudol na Slovensku nový milionár.

„V hre EUROMILIÓNY padol jackpot 2 364 612,90  eura. Túto úžasnú výhru si bude môcť na svoje konto pripísať hráč, ktorý uzatvoril stávku v Banskobystrickom kraji. Pri uzatváraní dvojtipovej stávky sa spoľahol na náhodné čísla,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. Rastislav Čépe. Dodal, že vďaka spoločnosti TIPOS môže pribudnúť ďalší supermilionár už v piatok. „V lotérii Eurojackpot sa aktuálne hrá o závratných 14 000 000 eur.“

Predchádzajúci jackpot v hre EUROMILIÓNY bol dosiahnutý 28. októbra 2014. Šťastný hráč vtedy vyhral 7 159  091,75 eura. „Veľmi nás teší, že vďaka spoločnosti TIPOS pribudlo doteraz na Slovensku 54 milionárov, z toho traja boli hráči hry EUROMILIÓNY,“ uviedol Čépe a dodal, že výhry z lotérií spoločnosti TIPOS nepodliehajú zdaneniu.

Ako ďalej hovorca uviedol, supermilionár by mohol pribudnúť na Slovensku už v piatok. „V lotérii Eurojackpot sa totiž hrá o jackpot, ktorý svojou hodnotou prekonáva všetky doterajšie jackpoty v našich lotériách.“ Spoločnosť TIPOS od októbra prevádzkuje lotériu Eurojackpot, ktorú hrajú obyvatelia v 17 európskych krajinách a možno v nej vyhrať až 90 miliónov eur. „Historicky prvým výhercom maximálneho jackpotu 90 miliónov eur sa stal v máji 2015 tipujúci z Českej republiky,“ uviedol Čépe a dodal, že aj hráči z menších krajín, akými sú Česko a Slovensko, majú šancu vyhrať.

Viac o téme: JackpotTiposEuromilióny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu