Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z Košíc sa bude lietať do Bristolu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: mik)

KOŠICE – Už ôsma pravidelná linka pribudne z košického letiska. Nízkonákladová spoločnosť Wizz Air otvára od 10. októbra 2015 novú pravidelnú leteckú linku.

Dva krát týždenne, a to vždy v utorok a v sobotu, budeme z košického letiska odlietať do Bristolu vo Veľkej Británii. Prvý let bude 10. októbra. Linka Košice – Bristol je v poradí ôsmou pravidelnou leteckou linkou z letiska Košice. Spolu s týmto novým spojením Wizz Air ponúka zo svojej slovenskej základne štyri destinácie v dvoch krajinách (okrem Bristolu ešte Londýn Luton, Miláno Bergamo a Doncaster Sheffield). Letenky na novej linke sú od dnešného dňa v predaji na wizzair.com v cene od 19,99 EUR.

Všetky lety sú prevádzkované lietadlami typu Airbus A320 so 180 sedadlami.

Začiatok dodávky nových lietadiel typu Airbus A321 je naplánovaný na november 2015

“Britský trh je pre nás veľmi dôležitý a som veľmi rád, že vďaka novej linke Wizz Air-u do Bristolu Košice budú mať – po prvýkrát v histórii – priame letecké spojenie s regiónom juhozápadného Anglicka. Táto linka je pre nás ďalším významným míľnikom na ceste k tomu, aby sa letisko Košice stalo skutočnou vstupnou bránou na východné Slovensko,” hovorí Karl Dandler, výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva letiska Košice

Z košického letiska sú priame linky aj do Viedne (Austrian Airlines), Bratislavy, Prahy a Kyjeva (České aerolínie).

Viac o téme: LetiskoBristolKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu