Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ráno v Bratislave kosila smrť: Eliška (†36) na skútri vbehla pod autobus

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Polícia, Funradio)

BRATISLAVA - Krátko pred pol deviatou ráno došlo v Bratislave k smrteľnej nehode. Autobus sa zrazil so skútrom, ktorý riadila mladá žena. Incident bohužiaľ neprežila. Vodič autobusu skončil v rukách záchranárov.

Motorkárka na skútri vbehla pod autobus. Eliška utrpela devastačné poranenia nezlučiteľné so životom. Záchranári konštatovali smrť, v týchto chvíľach sú na mieste nehody. Ošetrili vodiča autobusu, ktorý utrpel šok.

"Policajti vyšetrujú okolnosti dnešnej tragickej dopravnej nehody motocyklistky a autobusu, ku ktorej došlo dnes v čase krátko pred 08.45 hod v druhom bratislavskom okrese. Podľa doterajších informácií došlo počas premávky na ulici Svornosti k zrážke motocykla - skútra  zn. SYM  a diaľkového autobusu, pričom v dôsledku nehody utrpela tridsaťšesťročná vodička motocykla zranenia, ktorým na mieste nehody aj napriek snahe privolanej RZP podľahla. Presné príčiny ako aj okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," informoval Michal Szeiff z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Viac o téme: NehodaAutobusMotorkárkaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu