Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Spoveď bratislavskej prostitútky: Neuveriteľné príbehy, čo všetko zažila za 19 rokov na ulici!

Život bratislavských prostitúk Zobraziť galériu (2)
Život bratislavských prostitúk (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Prvýkrát svoje telo predala, keď mala 14 rokov. Pracuje na ceste v Bratislave, ktorá je známa postávaním žien živiacich sa vlastným telom. Na tomto úseku prežila aj ona väčšiu časť svojho života. Ako sama hovorí, je to zlé. Pracuje tam veľa žien, ktoré si vzájomne závidia kšefty, správajú sa k sebe škaredo, podkopávajú si nohy. Prinášame spoveď ženy, ktorá sa vlastným telom živí už neuveriteľných 19 rokov.

"Peniaze ma k tomu donútili. Mladé dievča som bola, chcela som sa pekne obliekať, rodičia mi na to nedávali peniaze. Rozviedli sa, mama odišla a otec sa musel o nás starať. Mám ešte brata a sestru. Tak som chodila takto na cestu," začína svoje rozprávanie pre Tv Markíza bratislavská prostitútka, ktorá sa najstarším remeslom živí už 19 rokov.

Spoveď bratislavskej prostitútky: Neuveriteľné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Prostredie okolo cesty, na ktorej ženy čakajú svojich zákazníkov, je špinavé, plné rozhádzaného oblečenia, odpadkov a injekčných striekačiek. "Viete čo, nedá sa s tým prestať, lebo beriem drogy, som drogovo závislá. Tá droga je viac, ako s tým prestať. Na tie drogy si musím zarábať a najrýchlejšou cestou sa to dá iba takto," vysvetľuje.  

Podľa výpovede ženy z ulice jej zárobky sa pohybujú v rozmedzí od desať do päťdesiat eur. "Sú to väčšinou tí istí klienti. Sú to humusáci, ktorí žiadajú veľmi veľa od dievčat za málo peňazí."


Prečítajte si aj Spoveď bratislavskej kňažky lásky o sexe za peniaze: Je to práca ako každá iná


Pohlavné choroby, ako povedala, nemá žiadne, ani nemala, lebo používa kondóm a so sebou v kabelke ich má stále niekoľko. "Ak sa stane, že žena natrafí naozaj na nejakého ťažkého sexuálneho devianta a agresora, tak sa môže stať, že jej veľmi, veľmi ublíži. Môže sa stať, že dôjde aj k smrti," povedala odborníčka pre televíziu.

Násile je na ulici časté. Muži, ktorí vyhľadávajú takéto sexuálne uspokojenie sú mnohokrát agresívni a suroví. "Veľmi veľa krát mi ublížili. Bola som skoro zaškrtená, dopichaná nožom niekoľkokrát, vyskakovala som z auta, podrezaný krk skoro som mala a ani nechcite vedieť koľkokrát som bola dokopaná," opísala so stiahnutým hrdlom svoje ohavné skúsenosti bratislavská prostitútka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu