Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Doprava v Bratislave nemešká, Devínska cesta je stále uzavretá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Verejná doprava v Bratislave dnes premáva bez meškaní a obmedzení aj v kopcovitých terénoch, naďalej je však uzavretá Devínska cesta. Informovala o tom Zuzana Vachová z bratislavského dopravného podniku.

Autobus linky č. 28 premáva odklonom cez Karloveskú - Saratovskú - Agátovú - Eisnerovu - Istrijskú obojsmerne. Na odklonovej trase zastavuje na zastávkach: Molecova na Karloveskej (spoločná zastávka s linkou č. 139), Pri kríži, Štefana Králika, Milana Marečka, Hradištná. "Do Devína je zavedená kyvadlová autobusová doprava, ktorá premáva od zastávky Dolné koruny cez Kremeľskú na Eisnerovu. Prestup medzi autobusmi linky č. 28 a kyvadlovou dopravou je na zastávke Štefana Králika na Eisnerovej ulici," vysvetlila.

Zmeny v premávaní má pre uzavretú časť Devínskej cesty aj linka N29. Z Hlavnej stanice odchádza spoj podľa platného cestovného poriadku. Trasa N29 je nasledovná: Hlavná stanica - Kramáre - Mlynská dolina - Botanická záhrada - Karloveská (stojí na zastávke Molecova pre linku 139 s charakterom na znamenie) - M. Sch. Trnavského - Saratovská (stojí na zastávke Pri kríži smer DNV), kde si cestujúci prestúpia na pristavené vozidlo označené X29 s cieľom Devín. 

Vozidlo linky X29 premáva v úseku Pri kríži - Devín (obojsmerne) nasledovne: Saratovská - Agátová - cesta do DNV (okolo Vápenky) - Eisnerova - Nám. 1.apríla - Kremeľská - Slovanské nábrežie - Devínska cesta po zastávku Dolné koruny.

N29 zastavuje na zastávkach: Hlavná stanica, SAV, Sokolská, Stromová, Bárdošova, Magurská, Nemocnica Kramáre, Pri Suchom mýte, Pri Habánskom mlyne, ZOO, Botanická záhrada, Molecova, Pri kríži. X29 zastavuje na zastávkach: Pri kríži, Štefana Králika, Devín (zastávka linky č. 28), Štrbská, Nám. sv. Cyrila a Metoda, Slovanské nábrežie, Kremeľská a konečnú má na zastávke "Dolné koruny". Neobsluhované zastávky: Starý kameňolom, Nový kameňolom, Pri záhradách, Hájovňa, Zlaté schody, Kadlečík, Sihoť - BVS, Vodárenské múzeum (obojsmerne).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu