Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prekvapivá FOTO Sajfu zo svadby: Tajne sa oženil s Veronikou?!

Do redakcie nám dorazila takáto svadobná fotka Mateja Sajfu Cifru. Gratulácie prijíma od kamaráta Milana Juniora Zimnýkovala. Zobraziť galériu (7)
Do redakcie nám dorazila takáto svadobná fotka Mateja Sajfu Cifru. Gratulácie prijíma od kamaráta Milana Juniora Zimnýkovala. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Oženil sa?! Matej Sajfa Cifra (35) randí s mladučkou Veronikou (25) už dlhých 6 rokov. Nikdy sa netajil tým, že si s krásnou blondínkou vie predstaviť budúcnosť. A zdá sa, že tieto slová moderátor myslel úplne vážne. Do redakcie nám totiž dorazila fotka, ktorá rádiového spíkra zachytáva v kaštieli pri svadobných gratuláciách. Vyzerá to teda tak, že po uplynulom víkende je z neho ženatý muž.

Matej Sajfa Cifra a jeho priateľka Veronika tvoria už dlhé roky harmonický pár. A hoci sa obaja zaľúbenci myšlienke na spoločnú budúcnosť nikdy nebránili, oficiálne zásnuby doposiaľ neoznámili. No a ako sa najnovšie zdá, už ani neoznámia. Vyzerá to totiž tak, že sa rádiový spíker a jeho vyvolená uplynulú sobotu v tajnosti zobrali. 

Ako dôkaz nám do redakcie dorazil záber z romantických priestorov kaštieľa v Tomášove, ktorý Cifru zachytáva vo chvíli, keď mu k dôležitému životnému kroku gratuluje moderátorský kolega Milan Junior Zimnýkoval. 

V tejto súvislosti sme kontaktovali aj samotného spíkra. Spýtali sme sa ho, či sa nám môže k víkendovej veselici vyjadriť. „Viete, v istých situáciách je dôležité povedať nie, ale v správnej chvíli. A toto je presne ten moment. Takže nie,“ slušne nás odbil Sajfa, no zároveň nič nepoprel.

V pondelok krátko predpoludním však moderátor na svojej oficiálnej fanúšikovskej stránke zverejnil selfie v smokingu. Záber okomentoval slovami: „Na Slovensku sa nič nedá utajiť!“. Moderátorov status neskôr zdielal aj podnikateľ Boris Kollár so slovami: „To sú mi ale novinky.“ Ďalšie fotky zo sobotnej oslavy zverejnil aj Milan Junior Zimnýkoval. Ten na sociálnu sieť zavesil spoločnú snímku so Sajfom.
 

Matej Sajfa Cifra na svojej oficiálnej fanpage na Facebooku zverejnil takúto selfie.
Zobraziť galériu (7)
Matej Sajfa Cifra na svojej oficiálnej fanpage na Facebooku zverejnil takúto selfie.  (Zdroj: Facebook)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu