Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kedysi ostrihaný podľa hrnca, dnes elegán: Slovenskému moderátorovi vek prospieva!

Matejovi Sajfovi Cifrovi pribúdajúce roky pristanú. Zobraziť galériu (5)
Matejovi Sajfovi Cifrovi pribúdajúce roky pristanú. (Zdroj: topky.sk /Tv Joj)

BRATISLAVA - Mnohí ľudia robia všetko preto, aby zastavili čas. Teda aspoň, čo sa ich vzhľadu týka. No v slovenskom šoubiznise sa nájde aj taký človek, ktorý pribúdajúcim rokom môže naopak ďakovať. Starnutie ho totiž zmenilo z neohrabaného vrabčiaka s účesom "podľa hrnca" na slušného elegána. Neviete, o kom hovoríme? Predsa o moderátorovi Matejovi Sajfovi Cifrovi (35). Veď napokon, posúďte sami!

Tomu sa hovorí pozitívna zmena. Matej Sajfa Cifra sa v súčasnosti prezentuje ako veľký elegán. Na verejnosti sa ukazuje dokonale nahodený v tých najaktuálnejších módnych kúskoch, vlasy má vždy upravené do slušivej vlny. No nebolo tomu vždy tak. Pri pohľade na moderátorove staré fotky, ktoré sme našli v archíve, každý uzná, že starnutie mu jednoznačne prospieva. 

V časoch minulých totiž známy rádiový spíker chodil strapatý ako taký vrabčiak, s účesom „podľa hrnca“. Oblečenie vtedy zrejme tiež až tak veľmi neriešil. No a keď k tomu pridal aj svoj neodmysliteľný široký úsmev... Uzavrime to tak, že dnes Sajfa rozhodne vyzerá lepšie! Čo myslíte vy? 

Matej Sajfa Cifra v roku 2008.
Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra v roku 2008.  (Zdroj: topky.sk /Tv Joj)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu