Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Deň krivých zrkadiel v Bratislave: Bude pomáhať odstraňovať predsudky

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Hoci ľudia s mentálnym postihnutím vyzerajú inak, neznamená to, že sú horší ako ostatní. To je hlavná myšlienka charitatívnej akcie Deň krivých zrkadiel, ktorej v poradí 9. ročník sa uskutoční dnes o 14.00 h na Hviezdoslavovom námestí.

"Na podujatí, ktoré sa koná pod záštitou primátora Bratislavy Milan Ftáčnika, predstavia mentálne hendikepovaní svoje vedomosti a zručnosti, aby aj týmto spôsobom mohli odbúrať predsudky spoločnosti voči ľuďom s touto formou postihnutia," uviedla Martina Halušková z referátu mediálnej komunikácie magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy.

Návštevníci si budú môcť kúpiť výrobky z chránených dielní, v programe podujatia vystúpia skupina NajLS s Egom, Ičo Pčelár a kapela Jamestown. Chýbať nebude ani sprievod Starým Mestom s bubnovou šou Campana Batucada.

Podujatie Deň krivých zrkadiel organizuje Združenie na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím v SR s podporou hlavného mesta Bratislava, mestskej časti Staré Mesto, Ministerstva kultúry SR a Nadácie otvorenej spoločnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu