Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO Sexi tiel smeráckych poslankýň vo fitku: Neuhádnete, koľko majú rokov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pohľad, aký sa len tak neuvidí. Dve poslankyne Národnej rady si boli pretiahnuť svaly vo fitku. Iveta Lišková a Bibiána Riapošová veru nemajú čo skrývať. Za svoje postavy sa vôbec nemusia hanbiť.

Odreagovanie po náročnom dni v parlamente ako sa patrí. Dvojica poslannkýň za Smer Iveta Lišková (49) a Bibiána Riapošová (49) si odskočili spevniť postavu do fitnesscentra.

Vo veku 49 rokov, sa musí uznať, že vyzerá veľmi dobre. V zdravom tele, zdravý duch. Toto porekadlo dobre pozná aj Lišková.

"Chodíme cvičiť 3x do týždňa. Spolu s kolegyňou Riapošovou nám to ide ľahšie. Cvičíme už trištvrte roka. Máme dobrého trénera. Smiali sme sa na tom, že sme spoznali svaly, o ktorých sme ani nevedeli, že máme," povedala nám Lišková o svojich aktivitách.

Iveta Lišková ma na svoj vek výbornú kondíciu
Zobraziť galériu (2)
Iveta Lišková ma na svoj vek výbornú kondíciu  (Zdroj: Jan Zemiar)

Spolu s ňou chodí cvičiť aj manželka slovenského paralympionika Bibiána Riapošová. Aj ona pochválila svojho trénera. "Máme dobrého trénera. Každý človek potrebuje odreagovať po práci," reagovala na otázku.

Obidve dámy sú rovnako staré a budúci rok v januári oslávia už 50-tku. Kto by to bol povedal pri pohľade na ich postavy.

Kolegyne z parlamentu chodia cvičiť pravidelne
Zobraziť galériu (2)
Kolegyne z parlamentu chodia cvičiť pravidelne  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu