Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Svadba na Plese v opere: Radičovej ex a smeráčka Obrimčáková ušetrili na hostine!

Ján Riapoš a Bibiana Obrimčáková cestou na ples Zobraziť galériu (5)
Ján Riapoš a Bibiana Obrimčáková cestou na ples (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Najprv si povedali svoje áno a potom zavítali na najočakávanejší ples sezóny. Paralympijský športovec Ján Riapoš a poslankyňa Smeru Bibiana Obrimčáková sa v sobotu zosobášili a ukončili tak dlhšie trvajúce špekulácia o ich vzťahu. Sobáš sa konal na mestskom úrade v Piešťanoch, pod dohľadom primátora Piešťan Rema Cicutta.

Obaja mladomanželia sú pri tom známi svojimi vzťahmi. Obrimčáková je poslankyňa Smeru, ktorá sa iba pol roka dozadu rozviedla s primátorom Stropkova Petrom Obrimčákom. Riapoš je známy slovenský paralympionik, niekoľko rokov randil s expremiérkou Ivetou Radičovou. Tá svojmu bývalému popriala spokojnosť a šťastie.

Na počudovanie sa však žiadna svadobná hostina nekonala. Po obrade, ktorý sa konal o druhej na obed si to namierili rovno na Ples do opery, kde dorazili okolo siedmej Otázne je, či to bol zámer alebo neplánovaná reakcia. Na najočakávanejšom plese sa zúčastnila celá slovenská smotánka a oni tam zrejme nesmeli chýbať.

Ján Riapoš a Bibiana
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Teraz si zaľúbenci sľúbili lásku a snáď im dlho vydrží. Bibiana Obrimčáková je o tri roky staršia ako jej partner a odteraz ju budú kolegovia v parlamente oslovovať Riapošová.

Štyridsaťpäťročný Ján Riapoš je najlepším paralympionikom dvadsaťročia v SR na základe slávnostného vyhlásenia, ktoré sa konalo vlani v októbri v rámci valného zhromaždenia SPV. Je držiteľom štyroch zlatých a jednej striebornej medaily v stolnom tenise z paralympijských hier.

Svadba na Plese v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu