Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V bratislavskej MHD sa zrútila cestujúca: Nikto jej nepomohol, až na konečnej zastávke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – V jednom z autobusov bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD) v stredu (4.6.) spadla počas jazdy cestujúca na zem a na podlahe ležala, až kým vodič nezastavil na ďalšej, už konečnej zastávke.

Vtedy k nej privolali rýchlu zdravotnú pomoc a udalosť už rieši aj polícia. Dopravný podnik Bratislava (DPB) tvrdí, že na vine sú cestujúci. Nikto vraj na ležiacu ženu vodiča neupozornil. Žena spadla v autobuse číslo 88, ktorý smeroval z bratislavskej Petržalky pod Most SNP. "Až po dojazde do konečnej zastávky oznámila jedna z cestujúcich vodičovi autobusu, že vzadu v uličke, pri posledných dverách, leží na zemi cestujúca," vraví hovorkyňa DPB Adriana Volfová. Spadnúť mala pri výjazde zo zastávky pri obchodnom centre Aupark. "Cestujúca po celý čas jazdy medzi zastávkou Aupark a zastávkou Most SNP ležala na zemi," podotkla hovorkyňa.

Pod mostom už vodič kontaktoval dispečing a k zranenej žene prišla polícia aj zdravotníci. Udalosť je dnes podľa Volfovej v štádiu riešenia políciou. Hovorkyňa však nehovorí o nevhodnej jazde vodiča, ale o ľahostajnosti cestujúcej verejnosti. "Nikto zo spolucestujúcich neupozornil vodiča, že vezie zranenú cestujúcu," zdôrazňuje. Vodič vraj podľa jej slov nemal možnosť ležiacu ženu z kabíny vidieť. "Do tejto časti vozidla nemá výhľad." DPB tak vyjadril rozhorčenie nad správaním sa cestujúcich.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu