Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Konšpirátori jasajú, majú nový dôkaz: VIDEO Pilot sa prezradil, keď pristával!

Pristávajúci Boeing Zobraziť galériu (2)
Pristávajúci Boeing (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Ovládajú mocní tento svet? Podľa niektorých je to čistá pravda, podľa iných je to číry nezmysel. Jedným z prejavov novej nadvlády sú aj kondenzačné stopy, ktoré za sebou nechávajú lietadlá. Tie majú obsahovať chemikálie a spôsobovať rôzne ľudské smrteľné ochorenia či sterilizáciu.

V švédskej strane zelených tomu niektorí veria a dokonca z toho obviňujú americkú výzvednú službu CIA. Objavilo sa nové video, ktoré má podľa fanúšikov konšpiračných teórií dokazovať, že lietadlá vypúšťajú z motorov nebezpečné chemikálie „chemtrails“. Tie majú spôsobovať závažné ľudské ochorenia a smrť.

Na videu je vidieť pristávajúce lietadlo neskoro v noci ako vypúšťa z motorov tekuté látky. Pilot mal zabudnúť vypnúť postrekovanie chemikálií a neznámy autor to na videu zachytil.

Chemtrails

Švédska predsedkyňa strany zelených Pernilla Hagberg priliala olej do ohňa, keď vyhlásila, že kondenzačné výpary za lietadlami nie sú iba výmysly. Podľa nej by to mal byť mix toxických chemikálií s prvkami kovov. Je to prvýkrát, čo sa oficiálne k tomu prihlásila vysoká politická predstaviteľka.

Účel je podľa konšpirátorov jasný. Nový svetový poriadok má vytvoriť malú hŕstku vládnucich a masy ovládaných, ktoré budú bez problémovo ovládať. Rozdiel je oproti klasickým kondenzačným parám jednoznačný. Sú hrubšie, hustejšie a oveľa viac viditeľné ako normálne pásy za lietadlom.

Konšpirátori jasajú, majú nový
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: archív)

Sociálne inžinierstvo vo veľkom má spôsobovať Parkinsona alebo Alzheimra. Za látkami vypúšťaných z lietadiel môžu stáť tajné služby. Ba čo viac, chemtrails môžu mať za cieľ oslabenie produkcie tradičných potravín a napomáhať biznismenom, ktorí pestujú geneticky modifikované potraviny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu