Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prvý trapas v predvolebnej debate: Kiks Gyulu Bárdosa pri najcitlivejšej maďarskej téme!

(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA – V rámci série predvolebných rozhovorov s prezidentskými kandidátmi na RTVS sa v pondelok večer predstavil svojim voličom aj Gyula Bárdos. Rečnícky zdatnému kandidátovi sa však jazyk poplietol a známu Hedvigu Malinovú nazval Malina Hedvigová. Týmto vyjadrením kandiduje na „najlepší“ výrok celej prezidentskej kampane.

Debata je zameraná na všeobecné predstavenie všetkých kandidátov slovenskému publiku. Bárdos je kandidát Strany maďarskej komunity a chce predovšetkým osloviť voličov maďarskej národnosti.

Prešľap sa stal, keď Bárdos kritizoval súčasného prezidenta za to, že sa nevyjadruje k dôležitým veciam. Postupne ich menoval až narazil na kauzu Hedvigy Malinovej, ktorú premenoval na MALINU HEDVIGOVÚ.

Keď sme sa mu ozvali, ihneď vedel, o čo sa jedná. Chybu si však priznal a nezapieral. „Beriem to na seba, strašne ma to mrzí,“ reagoval Gyula Bárdos.

Prvý trapas v predvolebnej
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: RTVS)

Vzápätí nám povedal, že iba pred 10 minútami ho na to upozornil kamarát, keďže si to vôbec nevšimol. "Ja som si to ani nevšimol, iba ma na to upozornili. Z novinárov mi voláte ako prví. Pred 10 minútami mi volal kamarát, že to videl v opakovačke," povedal Bárdos s tým, že sa chce ospravedlniť.

"Stalo sa to v rýchlosti a zápale boja. Je to absolútna hlúposť. Veľmi ma to mrzí a chcem sa ospravedlniť všetkým divákom a hlavne Hedvige," dodal na záver. Kontakt na Hedvigu zatiaľ nemá, no v najbližšom čase môže Hedviga očakávať aspoň jedno ospravedlnenie zo slovenskej strany.

Chybu Gyulu Bárdosa si môžete vypočuť v 5. minúte 40. sekunde.

Presne taký istý prešľap sa stal aj Pálovi Csákymu, keď Hedvigu nazval Malinou podobne ako Bárdos.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu