Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Košický študent urobil "nevídanú" vec a prerazil vo svete: Takto sa oňho trhajú zahraničné médiá!

Pavol Koščo sa stal vzorom aj pre nemeckých
Pavol Koščo sa stal vzorom aj pre nemeckých "pionierov". (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA/KOŠICE - Verili by ste, že stačí úplná maličkosť a zrazu sa o vás zaujíma aj televízia v Severnej Kórei? Nuž, košický študent Pavol Koščo si užil svojich päť minút slávy vďaka zásadnému kroku vo svojom vysokoškolskom živote, ktorým bolo upratanie si izby na internáte. Áno, aj takáto banalita dokáže zaujať, ale najmä pobaviť, ak použijete tie správne prostriedky a stvoríte unikátnu a najmä technicky vydarenú paródiu na univerzitný život.

Študentská televízia zavesila na YouTube dielko, v ktorom informuje o úspechu študenta "exkluzívnej" fakulty elektrotechniky a informatiky Pavla Košča, ktorý si po piatich rokoch na internáte zrazu osvojil myšlienku, že je načase sa pred skúškami venovať aj niečomu "plodnejšiemu" ako učeniu, a to upratovaniu svojej izby.

Jeho vskutku obdivuhodný krok natoľko šokoval zahraničné médiá, že sa rozhodli o ňom pripraviť príspevky do svojich televíznych správ. Dieru do sveta urobil v Amerike, Francúzsku, Španielsku či Nemecku, kde mu dokonca chce vláda ponúknuť aj zaujímavú stáž.

Negatívne ohlasy sa vyskytli iba zo Severnej Kórey, kde sa moderátorka vyjadrila, že "západný režim vytvára neprijateľné vzory pre našu demokratickú mládež", no podľa obyčajných ľudí je mladík skôr hrdinom.

Pavol sa však nevyhol ani menšej kritike na výsledky jeho skúšok, ktoré vraj vôbec nedopadli tak dobre ako spomínané upratovanie, ktorým sa preslávil.

Aj keď ide o paródiu, ktorú pochopí každý študent, ktorý mal tú česť niekedy zavítať na internát, či dokonca si tam prežiť zopár rokov, sú jednotlivé televízne vstupy na nerozoznanie od originálu, za čo sa už tvorcom dostalo nemalej pochvaly.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu