Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

O útoku psa sa mu aj sníva!

Metod v nemocnici často plače.
Metod v nemocnici často plače.

ŽIAR NAD HRONOM - Rodičia dohryzeného chlapca podali na majiteľa psa trestné oznámenie! Metod Dunčok (5) zo Žiaru nad Hronom bude mať po napadnutí rotvajlerom trvalé následky.

„Ten pes ho mohol aj zabiť!“ myslí si o útoku rotvajlera na svojho nevlastného syna Vlasto Kalocsaj (30), ktorý bol pri tom. Na majiteľa psa podal už trestné oznámenie. „Nedával na psa pozor,“ tvrdí.

Metod (5) má pohryzenú ľavú nohu, ktorú bude mať trvalo menej pohyblivú. Potvrdil to lekár žiarskej nemocnice, kde chlapec momentálne leží. Metod znáša hospitalizáciu zle, často plače: „Psa má stále pred očami,“ so slzami tvrdí jeho matka Zuzana Dunčoková (30).

Pes bude podľa hovorcu mestskej polície Ivana Šimiča vyhlásený za nebezpečného: „Bude musieť nosiť náhubok a byť všade na vôdzke.“ Stále je však možné, že chlapec psa provokoval, aj keď to nepotvrdil žiaden z troch svedkov: „Nikto nevie, čo presne útoku predchádzalo,“ dodáva hovorca. S majiteľom psa nemali doposiaľ nikdy problém. Nevlastný otec Metoda to však odmieta: „Pes bol na dlhej vôdzke a majiteľ nedával pozor,“ hovorí. Metoda Dunčoka (5) pohrýzol rotvajler v stredu podvečer pri novinovom stánku na Hviezdoslavovej ulici, kde bol nakupovať s nevlastným otcom. Metod je momentálne hospitalizovaný, zo žiarskej nemocnice ho pustia na budúci týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu