Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Hazardéri z Plaveckého Štvrtka: Iba pár sekúnd ich delilo od istej smrti!

Železničné priecestie v Plaveckom Štvrtku
Železničné priecestie v Plaveckom Štvrtku (Zdroj: Foto: youtube)

PLAVECKÝ ŠTVRTOK - Naozaj nešťastný mesiac bol pre železnice január. Na svojich tratiach zaznamenali až štyri nehody. Traja ľudia desivú zrážku s vlakmi neprežili, jedna osoba utrpela zranenia. Neuveriteľné šťastie však mal vodič Škody Felície, ktorého od tragédie delilo presne 11 sekúnd. Zábery kamery mestskej polície v Plaveckom Štvrtku ho zachytili, ako chcel na poslednú chvíľu prejsť železničným priecestím. Ak by nezareagoval pohotový okoloidúci, vodič by so svojou Felíciu ostal zakliesnený medzi dvoma závorami priamo na koľajniciach. Tragédia by na seba nenechala dlho čakať. Pozrite si VIDEO.

Kamery mestskej polície v Plaveckom Štvrtku zachytili nezodpovedného vodiča, hazardéra so svojim životom a so životom spolujazdca. Muž, ktorý riadil Škodu Felícia, ignoroval semafor pred železničný priecestím, ktorý svetelnou signalizáciu oznamoval, že treba zastaviť. Video zverejnilo na svojom webe zahori.sk.

Vodič si však myslel, že sa mu podarí prejsť cez ešte otvorené rampy na poslednú chvíľu. No práve, keď bol so svojou Felíciou priamo na koľajniciach, rampy sa zavreli a doslova auto uväznili na koľajniciach. Našťastie pohotovo zareagoval okoloidúci a vodorovnú závoru nadvihol, aby mohol vodič cúvnuť. K tomu sa pridal i vodičov spolusediaci. Ak by to neurobili, pravdepodobne by sa v Plaveckom Štvrtku stala obrovská tragédia. Do auta by o pár sekúnd narazil v rýchlosti idúci vlak.

Železnice zaznamenali na svojich tratiach v utorok 28. januára až štyri nehody. Ako informovala hovorkyňa železníc Martina Pavlíková, dve osoby na mieste zomreli, jedna zomrela v nemocnici a jedna utrpela zranenie. Prvá tragická nehoda, pri ktorej zomrela žena, sa stala ráno na trati medzi Sládkovičovom a Sencom. Ďalšia nehoda bola na zabezpečenom železničnom priecestí medzi stanicami bratislavského Nového Mesta a Podunajskými Biskupicami. Osobný vlak tu zrazil a zranil muža na invalidnom vozíku. Neskôr na tej istej trati zrazil nákladný vlak cyklistu, ktorý po prevoze do nemocnice svojim zraneniam podľahol. Posledná tragická nehoda sa stala vo večerných hodinách v časti Trenčína Zlatovce. Rušňovodič nákladného vlaku započul náraz do bočnej strany rušňa. Po zastavení v Trenčíne našiel ohnuté schodíky a stopy krvi. Vzápätí rušňovodič ďalšieho vlaku ohlásil zrazeného muža, ktorý podľa prešetrenia spáchal samovraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu