Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Nešťastia na cestách pokračujú: Až traja zranení po čelnej zrážke na Záhorí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SKALICA - Nešťastie za nešťastím! Len pred pár hodinami Slovensko obletela smutná správa o tragickej smrti Simony (†20), ktorá zahynula pri dopravnej nehode neďaleko Starej Ľubovne a už sa objavili informácie o ďalšej vážnej havárii. Krátko popoludní sa v skalickom okrese čelne zrazili dve autá, pričom až traja ľudia utrpeli zranenia.

Ako uviedla trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, k nehode došlo dnes okolo 12:40 medzi obcami Holíč a Petrova Ves (okres Skalica). Išlo o čelnú zrážku dvoch áut, pri ktorej sa zranili traja ľudia. Bližšie informácie o rozsahu ich zranení zatiaľ nie sú známe. Všetci boli prevezení do skalickej nemocnice.

V dôsledku vážnej havárie je v tomto úseku momentálne prejazdný len jeden pruh. Polícia je stále na mieste a nehodu dokumentuje.

Simona (20) prvou obeťou zasnežených ciest

Hrozivo vyzerajúca nehoda sa dnes ráno odohrala aj pri Starej Ľubovni. V oblasti, ktorú miestni nazývajú Plavnický kopec, mladá vodička Simona na Škode Fábii doslova vletela pod kolesá autobusu. Hasiči museli dievčinu z vraku vystrihnúť a potom ju odovzdali do rúk záchranárov. Tí sa Simonu ešte pokúšali oživovať, no tá pri prevoze do nemocnice zraneniam podľahla.  Pod nehodu sa zrejme podpísalo aj nepriaznivé počasie, na mieste totiž počas dopoludnia husto snežilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu