Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tragédie na cestách: Zahynul mladík (†26) aj dôchodca (†86)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA/ NITRA - Pri vážnej dopravnej nehode pred obcou Veľké Túrovce v smere od Šiah v okrese Levice dnes ráno zomrel 26-ročný muž. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, pri nehode zomrel spolujazdec v jednom z áut, ktoré sa zrazili.

Vozidlo značky Volvo S40 šoféroval 23-ročný Erik a z doposiaľ neznámych príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s Toyotou Avensis s ŠPZ Brezna. Tú šoféroval 43-ročný Ernest, pričom pri zrážke zahynul jeho 26-ročný spolujazdec Tibor. Polícia vodičovi Volva namerala v krvi 1,79 promile, vodiči oboch áut sa zranili len ľahko. Cesta je momentálne uzavretá, obchádzka vedie cez obce Horné Semerovce, Slatina a Plášťovce. Na mieste nehody je polícia aj znalec.

Vodič zrazil chodca (†86), namieste zomrel

V Nitre na Bratislavskej ulici zomrel v sobotu pri dopravnej nehode chodec. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, o 20:30 zrazil 36-ročný Peter, ktorý šoféroval auto značky Honda Accord s nitrianskou ŠPZ, 86-ročného Bohumila.

Vodič sa zrejme dostatočne nevenoval šoférovaniu, no na druhej strane chodec nešiel podľa polície cez priechod pre chodcov. Obhliadajúca lekárka konštatovala u Bohumila smrť. Vodič alkohol v krvi nemal, u chodca bola nariadená pitva, ktorá určí, či pil alkohol. Polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu