Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vážna nehoda na Záhorí: Nákladiak narazil do chodca, ktorý ležal v strede cesty

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PERNEK – Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes, v čase o 04.05 h, na štátnej ceste II/501 v km 10,00 medzi obcami Jablonové a Pernek. Podľa doterajších informácií došlo pri nehode k zrážke nákladného vozidla Iveco Daily, ktoré viedol 45-ročný vodič, a chodca dosiaľ nezistenej totožnosti, ktorý v čase zrážky ležal v strede vozovky.

Pri dopravnej nehode utrpel chodec ťažké zranenia, s ktorými bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Vykonanou dychovou skúškou bol alkohol u vodiča vylúčený.

Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia budú predmetom ďalšieho vyšetrovania. 

V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po totožnosti zrazeného chodca. Podľa dosiaľ dostupných informácií ide o muža vo veku do 25 rokov, vysoký cca. 170-180 cm, štíhlej postavy, svetlé, nakrátko ostrihané vlasy. Muž mal oblečené tmavomodré nohavice, zelené plátenné tenisky č. 42, letnú bundu fialovo-červenej farby.

Akékoľvek informácie vedúce k stotožneniu zrazeného chodca, prípadne k objasneniu dopravnej nehody môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu