Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivé zistenia o prípade rozštvrtenej tínedžerky: Vrah si rezy značil fixkou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - V prípade rozštvrtenej mladej ženy, ktorej časti tela vyplavil Dunaj začiatkom augusta v bratislavskej Karlovej Vsi a v Čunove, sa objavili nové skutočnosti. Vrah je podľa nich v rezaní veľmi skúsený a na chladnokrvnú popravu sa poctivo pripravoval. Na povrch vyplávali aj ďalšie podrobnosti o tele dievčiny, ktorá stále nikomu nechýba.

Podľa najnovších informácií, ktoré priniesla Tv Markíza, je prípad brutálnej vraždy mladej ženy ešte desivejší, ako sa spočiatku zdalo. Nové zistenia hovoria o tom, že chladnokrvný vrah si skôr, ako dievčinu rozštvrtil, vyznačil miesta rezov. Tesne nad miestom, kde jej nohy, ruky a hlavu oddelil od trupu, si tmavou fixkou nakreslil čiary.

Rezy boli vykonané veľmi odborne a podľa bývalého kriminalistu môžu prezradiť oblasť, v akej vrah pracuje. Na základe ich presnosti by mohlo ísť o ošetrovateľa, alebo niekoho z pohrebného ústavu. O zmýšľaní vraha vypovedá aj fakt, že hlava a prsty ženy, ktoré by mohli výrazne napomôcť v jej identifikácii, polícia doposiaľ nevypátrala a útočník sa ich zrejme zbavil tak, aby sa ani nikdy nenašli.

Totožnosť ženy je naďalej neznáma, no podľa najnovších faktov mala menej ako 17 rokov. Zarážajúce je aj to, že stále nikomu nechýba a nie je preto vylúčené, že nejde o telo Slovenky, ale cudzinky priplavené z jednej zo susedných krajín. Polícia údajne pracuje aj s verziou, že sem mohla byť zo zahraničia dovlečená na erotické služby.

Prípad, ktorý desí Bratislavu

Prvú časť tela, trup, objavili ešte 2. augusta vo večerných hodinách pod brehom mŕtveho ramena Dunaja na strane mestskej časti Karlova Ves. O štyri dni neskôr (6. augusta) boli v objekte vodného diela Čunovo nájdené ďalšie časti tela. Išlo o ruku, stehno a ďalšiu časť. Všetky boli tak, ako trup v Karlovke, zabalené do igelitových vriec.

Spočiatku nebolo jasné, či všetky časti tela nájdene v Čunove a v Karlovke patria rôznym osobám, alebo ide o jednu a tú istú. Bratislavskí policajti preto zahájili testy DNA, ktorých výsledky vyvrátili tvrdenia, že by mohlo ísť o viacero tiel. „Všetky časti ľudského tela nájdené v Čuňove patria k torzu ženského tela nájdeného dňa 2.8.2013 pod brehom Mŕtveho ramena Dunaja na strane Karlovej Vsi,“ dodala Kurucová. Vyšetrovanie týchto dvoch nálezov tak bolo spojené do jedného a bude naďalej pokračovať. Bratislavskí policajti okrem totožnosti nebohej ženy pátrajú aj po chladnokrvnom vrahovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu