Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slzavá rozlúčka so strelmajstrom Rasťom (†39): Plakalo za ním 150 ľudí, aj synček Samko (10)!

Pohreb Rastislava Mihálika Zobraziť galériu (8)
Pohreb Rastislava Mihálika (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE – Nesmierne miloval svoju rodinu a prácu a práve jeho milovaná práca ho pripravila o život! Dnes napoludnie sa na košickom verejnom cintoríne konala posledná rozlúčka so strelmajstrom Rastislavom Mihálikom (39), ktorý v pondelok 12. augusta skonal pri nekontrolovanom výbuchu v tuneli Šibeník pri Levoči na stavbe diaľnice D1.

S Rasťom sa prišlo rozlúčiť okolo 150 ľudí. Nechýbala jeho najbližšia rodina, rodičia, manželka Eva a synček Samko (10). Obrad začal za zvukov Haberovej piesne: Svet lásku má a v emotívnom prejave sa Rasťo rozlúčil s najbližšími. „Odpusťte, že som vás opustil a spôsobil vám bolesť. Budem na vás dohliadať.“

Pozostalí netajili svoj smútok: „Budeš nám vždy chýbať, nadovšetko si miloval syna, rodinu a prácu. Nechýbal si pri výstavbe žiadneho slovenského tunela. Svojim odchodom si nám všetkým spôsobil ohromný žiaľ a nikdy na teba nezabudneme,“ odznelo v smútočných rečiach.

Pieseň Aleluja ukončila verejnú rozlúčku v Košiciach a smútoční hostia nakoniec odprevadil Rasťa do jeho rodného mesta Gelnica, kde ho pochovali na miestnom cintoríne. 

Pohreb Rastislava Mihálika
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Miroslav Vacula)

Pohreb Rastislava Mihálika
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Miroslav Vacula)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu