Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nešťastný výstrel v Šenkviciach: Len 4-ročného chlapčeka zasiahol do hrude!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

BRATISLAVA - Kde boli rodičia? V pondelok podvečer sa jedným z rodinných domov na Chorvátskej ulici v Šenkviciach ozvala streľba a o pár minút z neho sanitka odvážala zraneného chlapca (4). Mal ho zasiahnuť výstrel zo vzduchovky a skončil v nemocnici na Kramároch.

K nešťastnej udalosti došlo v pondelok okolo 19:00. Chlapčeka výstrel zasiahol priamo do hrude. "Utrpel strelné zranenie v oblasti hrudníka a bol prevezený do Detskej fakultnej nemocnice na Kramároch," povedal nám hovorca záchranárov Boris Chmel.

Chlapček bol pri prevoze do nemocnice pri vedomí a po nešťastnom incidente sa mu darí dobre. "Jeho zdravotný stav je dobrý," povedala nám hovorkyňa Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou Dana Kamenická.

Ako chlapec k zbrani prišiel a kde boli v čase nešťastia jeho rodičia, vyšetruje polícia. "Podľa doterajšieho vyšetrovania, k výstrelu zo vzduchovky prišlo nezisteným spôsobom, krátko nato, čo z rúk dieťaťa vzal vzduchovku 20 ročný muž," povedala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu