Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sulík s imidžom stroskotanca: Takto si užíva dovolenku!

Richard Sulík a syn Hugo na dovolenke. Zobraziť galériu (2)
Richard Sulík a syn Hugo na dovolenke. (Zdroj: Archív RS)

BRATISLAVA - Ak ste si mysleli, že expredseda parlamentu Richard Sulík sa vypraví na exkluzívnu dovolenku, šéf liberálov vás asi sklame. So svojou rodinkou sa vybral tam, kam aj tisícky ďalších Slovákov. Do talianskeho Lido di Jesolo.

Zdá sa, že Richard Sulík šiel do Talianska zabudnúť na politiku a na fakt, že podľa prieskumov práve on slovenskú politiku najviac kazí. V známom severotalianskom letovisku Lido di Jesolo sa vyšantil aj so svojou rodinkou:

Richard Sulík a syn
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Archív RS)

Richard Sulík a syn
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Archív RS)

Sulík dokonca pri samej zábave pozabudol aj na holenie a po návrate z dovolenky dokonca poskytol zopár rozhovorov so zastrihnutou briadkou. Tomu je však už koniec.

"Boli sme tam asi dvadsaťčlenná partia. Zobral som všetky svoje deti. Sami sme si varili, bývali sme v trojhviezdičkovom apartmáne," zhrnul Sulík. Tvrdí, že po exotickej dovolenke netúžil a zájazd do Lida si zopakuje. "More je tam iba po kolená, čo je pre moju trojročnú dcéru úplne ideálne," vysvetlil. Napriek tomu, že Lido di Jesolo je obľúbenou destináciou množstva Slovákov, bývalého predsedu parlamentu tu nikto neoslovil. Že by ho Slováci zarasteného nespoznali?

Richard Sulík má štyri deti, z prvého manželstva má syna a dcéru, po rozvode nadviazal nový vzťah, z ktorého má syna Huga (6) a dcéru Viktóriu (3). Podľa nedávneho prieskumu verejnej mienky práve on najviac kazí úroveň slovenskej politiky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu