Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tanečník Sulík na diskotéke medzi mladými sexicami: Oblial sa pivom!

Richard Sulík na diskotéke v Banskej Bystrici Zobraziť galériu (3)
Richard Sulík na diskotéke v Banskej Bystrici (Zdroj: topky)

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Výjazd za spolustraníkmi do Banskej Bystrice si šéf liberálnej SaS Richard Sulík spestril návštevou diskotéky. Ako to už pri neviazanej zábave býva, časť alkohol tiekol potokom a časť z neho skončila aj na košeli bývalého predsedu parlamentu. Ten sa medzi mládežou zabával vo veľkom štýle. Dokonca si na niektoré podrobnosti nepamätá.

"Mali sme plánovaný futbal so spolustraníkmi v Krupine. Aby som nemusel ráno skoro vstávať, šiel som tam radšej o deň skôr," hovorí Richard Sulík, ktorého náš čitateľ zachytil na diskotéke v Banskej Bystrici, kde popri zábave aj navštívil svojich spolustraníkov v regióne. Sulík priznal, že popri pivečku si doprial aj kvalitnejšiu cigaru, ktorá vraj vydrží aj hodinu.

Sulík na diskotéke Ministry
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Nepoprel dokonca ani to, že keď sa zábava rozbehla, trocha piva skončila na jeho fazóne. "Je možné, že sa také niečo prihodilo, ale nebol to žiadny incident. Niekto do mňa drgol, stáva sa" dodal Sulík, ktorý si bystrickú diskotéku pochvaľoval. Na presný moment, kedy pivo skončilo na jeho košeli, si vraj nepamätá. Hoci pravidelne takéto miesta nevyhľadáva, raz za čas sa príde zrelaxovať aj na diskotéky.

Sulík na diskotéke Ministry
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu