Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Roman (16) dostal kŕč a topil sa vo Váhu: Ľudia z brehu sa len prizerali!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KOLÁROVO – Leto si zrejme vyžiadalo ďalšiu obeť. V sobotu popoludní sa v rieke Váh v Kolárove začal topiť Roman (16) po tom, čo pravdepodobne dostal kŕč. Hoci sa ho snažil jeho kamarát z vody vytiahnuť, nepodarilo sa mu to. Zarážajúce je, že mu v záchrane kamaráta nikto nepomohol, ľudia z brehu sa údajne len nečinne prizerali.

V horúcu sobotu sa dvaja kamaráti rozhodli osviežiť v rieke Váh v Kolárove. Jeden z nich  neriskoval a radšej čo najrýchlejšie preplával k hrádzi a sadol si na ňu. Veľmi dobrý plavec Roman si však chcel chladnej vody užiť a plávanie si vychutnával.

Zrazu však zmizol pod vodou. Kamarát sa mu okamžite rozbehol na pomoc, sám to však nezvládol a ľudia z brehu sa vraj len prizerali. „Chceli sme mu pomôcť, ale už sa nedalo. Boli tam aj ľudia, ale nikto mu nepomohol. Povedali, že nikto nič nevidel,“ povedal pre Tv JOJ rozhorčený kamarát.

O chvíľu namiesto dorazili policajti aj s hasičmi, ktorí začali rieku na člnoch prehľadávať. V miestach, kde sa mal Roman topiť, však zatiaľ bohužiaľ nikoho nenašli. Potápači sa pokúšali rozvíriť hladinu motorovým člnom, no rieka ešte stále presahuje 4 metre a zásah tak bude veľmi náročný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu