Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Utrápený Štefan (23) neuniesol smrť psa: Pokúšal sa obesiť nad jeho hrobom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: comicvine.com)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Žiaľ bol silnejší. Na ulici L. Svobodu v Rimavskej Sobote sa v utorok podvečer podarilo policajtom v poslednej chvíli zachrániť život mladého Štefana (23), ktorý sa nedokázal vyrovnať so smrťou domáceho miláčika a pokúšal sa obesiť na strome.

Štefan z Rimavskej Soboty už viac nedokázal potláčať žiaľ a smútok nad smrťou milovaného psíka a telefonátom oznámil hasičom, že sa chce obesiť. Na miesto ihneď vyrazili policajti, ktorí najprv mladíka podľa popisu nenašli. Keď však zišli na neďalekú poľnú cestu, pochopili, že zúfalec to so samovraždou myslel vážne.

Z diaľky uvideli, ako nehybne visí na strome. „Približne po 60-tich metroch zbadali o konár stromu opaskom priviazanú visiacu osobu,“ uviedla pre rimava.sk banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Muži zákona neváhali a mladíka zložili na zem zrejme v poslednej chvíli. Podarilo sa im ho priviesť k vedomiu a Štefan im porozprával o svojom trápení.

Hneď ako sa prebral zo šoku začal plakať a tvrdil, že ho už nebaví žiť. Vraj mu zdochol pes a silný žiaľ už nedokázal znášať. Rozhodol sa preto skoncovať so životom na rovnakom strome, pod ktorým je jeho domáci miláčik pochovaný. Utrápeného mladíka záchranári ošetrili a previezli na psychiatriu do Rimavskej Soboty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu