Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tragédia v Dúbravke: Chlapec (†14) zomrel po páde z 10. poschodia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: google)

BRATISLAVA - Dnes dopoludní na sídlisku v bratislavskej Dúbravke vyhasol život len 14-ročného chlapca. Po páde z 10. poschodia utrpel zranenia, pre ktoré ho nebolo možné ani oživovať, lekár mohol len konštatovať smrť.

K obrovskej tragédii došlo v jednej z bytoviek v na Bagarovej ulici v Dúbravke. Nehybné telo chlapca našla pod oknami náhodná okoloidúca okolo 8:30. Na miesto okamžite vyrazili záchranári, ktorí dostali hlásenie, že chlapec vyskočil z okna. Po príchode na mieste už školákovi nemohli pomôcť. Pri páde z 10. poschodia utrpel devastačné zranenia, pre ktoré nebolo možné ani začať s oživovaním.

"Privolaný lekár konštatoval na mieste u chlapca smrť, pričom cudzie zavinenie predbežne vylúčil," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Podľa našich informácií sa matka tínedžera po tragédii zrútila a bola hospitalizovaná na psychiatrickom oddelení v jednej z bratislavských nemocníc.

Presné okolnosti nešťastia sú zatiaľ neznáme. Nie je však vylúčené, že mohlo súvisieť s dnešným odovzdávaním vysvedčení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu