Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO horiaceho BMW na bratislavskom sídlisku: Sedel v ňom aj 16-mesačný chlapček!

BMW pohltili plamene
BMW pohltili plamene (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Priamo pred očami obyvateľov sídliska na bratislavských Dlhých dieloch sa v pondelok večer odohrával dramatický boj o život. Uprostred cesty sa tam počas jazdy vznietilo luxusné BMW X5, v ktorom sedela matka s len 16-mesačným synčekom. Dieťa našťastie včas z horiaceho auta vytiahla, štvorkolesový tátoš však už toľko šťastia nemal, zhorel do tla.

Žena na BMW prechádzala sídliskom na Dlhých dieloch, keď jej zrazu "skapal" motor a spod kapoty sa začal valiť hustý dym. Na zadnom sedadle pritom sedel jej iba 16-mesačný syn, ktorý vďaka pohotovej reakcii matky vyviazol bez škrabanca. "Pokúšala sa naštartovať, ale nešlo to a potom už videla ten biely dym, tak vyskočila zobrala malého a utekala preč od auta," opísal pre Tv Markíza dramatické chvíle jeden zo svedkov.

Luxusné auto už o pár chvíľ pohltili plamene a namiesto dorazili hasiči, ktorí s ohňom bojovali niekoľko minút. Požiar zasiahol aj vedľa stojace autá, ktoré už vodiči nestihli preparkovať. Viac šťastia mal šofér Chevroletu, ktorý stál len pár metrov od horiaceho auta a na poslednú chvíľu to svoje dostal do bezpečia. Vo vypätej situácii dokonca v snahe preparkovať zavadil o dopravnú značku.

Z BMW X5 ostal len obhorený vrak. Pravdepodobnou príčinou bol skrat v elektrine, ktorý podľa svedkov mohol nastať vo chvíli, keď žena prechádzala cez spomaľovač.

Požiar auta na Dlhých dieloch

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu